ERZURUM / PASİNLER - Kevenlik İlkokulu

SEVGİ,ÖZLEM VE RAHMETLE ANIYORUZ.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN.

HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ PANOMUZ

KIZILAY HAFTASI KUTLU OLSUN.

1 yılı daha geride bıraktık.Tüm öğrencilere iyi tatiller diliyorum.

May

GELENEKSEL HALE GELEN PİKNİK ETKİNLİĞİMİZİ BU SENE 31/05/2022 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRDİK.

Nis

Bahar mevsiminin gelmesi münasebetiyle öğrencilerimle birlikte okul bahçemizi temizledik.

Nis

ÖĞRENCİLERİMLE BİRLİKTE YAPARKEN ÇOK EĞLENDİĞİMİZ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI PANOMUZ.BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ÇOCUKLAR.

Nis

OKULLARDA İKİNCİ ARA TATİL BAŞLIYOR.OKUL ÖNCESİ,İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM OKULLARINDA İKİNCİ ARA TATİL 11 NİSAN'DA BAŞLAYACAK VE 18 NİSAN'DA SONA ERECEKTİR.

Nis

ÖĞRENCİLERİMİZE RAMAZAN AYININ GELMESİ SEBEBİYLE ETKİNLİMİZ SAYESİNDE FARKINDALIK OLUŞTURMAYA ÇALIŞTIK.

Mrt

PASİNLER İLÇESİNDE TAŞIMALI ÖĞRENCİLER İLE KÖY OKULLARI OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINDAN DOLAYI 23.03.2022 TARİHİ İTİBARİYLE 1 GÜN TATİL EDİLMİŞTİR.

Mrt

Yoğun kar yağışı,aşırı buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeni ile 21.03.2022 tarihinde ilçemiz genelinde eğitim öğretime bir gün ara verilmiştir.

Mrt

Mübarek Beraat kandilinizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

Mrt

Gömelim gel seni tarihe desem, sığmazsın.. Bu topraklar için tereddütsüz canını feda etmiş tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Bu vatan sizlere minnettar.